您搜索的资源类型:
期刊文摘
Kew Gardens Hills Library
发布时间:2018-04-18 16:41:42   点击:次   来源:   
【机构】WORK Architecture Company
【篇名】Kew Gardens Hills Library
【来源】Architectural Record, 2017, No.10:66-69

Ten years in the making, an expansion of a small library has a big impact on its community.


The angular façade slopes down to reveal a green roof to pedestrians.


The library reaches its highest point at the corner, where it faces a busy commercial strip.


The lower ends of the building mimic the heights of neighboring structures; a window in the children’s area is scaled to its users.


 

The landscape of the green roof is metaphorically carried over into the building with green carpet in the main reading area and the children’s area.


The architects inserted clerestory windows where the new sloping roof rises above the roof level of the existing structure.