您搜索的资源类型:
期刊文摘
Conestoga College Student Recreation Centre
发布时间:2017-10-18 09:12:08   点击:次   来源:The Canadian Architect, 2017, Vol.62, No. 8:30-35   
【机构】MJMA
【篇名】Conestoga College Student Recreation Centre
【来源】The Canadian Architect, 2017, Vol.62, No. 8:30-35

The renovation and expansion of a college recreation centre unveils the structural ingenuity of the existing building.


 
Instead of demolishing and replacing a 1970s arena as originally mandated, MJMA advocated for adaptively reusing it. Glazing was added to the sides and end of the barrel-vaulted volume, maintaining its structural integrity while bringing daylight to the interior.


 
An addition gives a fresh face to the building, while reorienting its main entrance to face the campus. The addition includes a wellness centre on the ground floor, along with an open-plan fitness centre and multi-purpose studios above.


 
The bar creates a sheltered pedestrian path alongside the recreation centre.


 
An intricate steel ceiling structure — part of the original design — is showcased in the arena-turned-gymnasium.


 
Adjacent the fitness area, a running track encircles the gymnasium.


 
The running track features panoramic views of the campus and a nearby woodlot.


 
Orange flooring and an open-web steel joist ceiling in the new addition tie it together with the existing building.